Aanmelding Display board – application Display board

He hallo,

Ik weet niet of ik deze aanmelding in het Nederlands kan doen dus doe ik het in het Nederlands en Engels.
I don’t know if i can do this application in dutch so I do both dutch and english.

Vorig Onstage wilde ik mij al graag aanmelden om een Display Board Stamper te zijn. Ik dacht nee dat is voor Demo’s die al een lange tijd demo zijn. Maar het lijkt mij wel heel leuk om een Display Board Stamper te zijn voor aankomend Onstage in November.

Previous Onstage, I wanted to sign up to be a Display Board Stamper. I thought no that is for demos that have been for a long time demo. But I love to be a Display Board Stamper for the November Onstage.

Het lijkt mij super gaaf om met nieuwe producten leuke projecten te maken en laten zien tijdens Onstage in November. Ik laat hieronder graag een paar van mijn meest recente projecten zien. Op mijn instagram meer projecten net als op deze website. Helaas is mijn blog tijdelijk niet meer up to date, vanwege het ontwerpen van een nieuwe website (blog).

It would by very cool to make nice projects with new products and show them during Onstage in November. I would like to show you a few of my most recent projects below. On my instagram more projects just like on this website. This blog is temporarily no longer up to date, because of the design of a new website (blog).

Kaarten

3D projecten

Scrapbook pagina

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn projecten vinden. En ik hoor graag of ik ben geselecteerd voor Display Board Stamper.

I am very curious what you think of my projects. And I like to hear if I have been selected for Display Board Stamper.

Met vriendelijke groet,

Karlijn