Bijen notitieschriften!

He Hallo!

Mijn eerste project voor deze week was drie schriften een make over geven. Mijn stage is afgelopen wat betekent dat ik volgende week weer naar school moet. Hiervoor is het altijd handig om schriften te hebben voor notities en aantekeningen. Voor de omslagen van de schriften leek mij het design papier Inside The Lines erg leuk. Dit is papier die je gratis uit kan kiezen als je een bestelling doet van € 60,-. Hierbij heb ik ook de stempelset DragonFly Dreams gebruikt om een eigen design papier te maken. In dit blogbericht vertel ik hoe en met wat ik de omslagen van de schriften heb gemaakt.

1. Ik had een hele tijd terug kleine notitieschriftjes gekocht met een craft omslag. Ik ben gek op craft papier maar heb het al zoveel. Ik vond het tijd voor iets anders.

2. Eerst had ik een vel papier uit de papier serie Inside The Lines gekozen die ik leuk vind. Daarna keek ik welk deel ervan ik erop wou hebben.

3. Daarna heb ik de craft omslag met lijm ingesmeerd en op de achterkant van het papier vastgeplakt. Op het gekozen deel.

4. Toen het erop zat heb ik het papier wat over was eraf geknipt.

5.Daarna heb ik er een touwtje opgedaan, meer omdat het er leuk uit ziet. Praktisch kun dat het niet noemen, hihi.  

6. Bovenstaande stappen heb ik herhaald voor het tweede schrift.

7. Voor het derde schrift heb ik mijn eigen design papier gemaakt. Dit door op een wit vel papier (Whisper White Cardstock) een bij te stempelen. Deze bij is van de stempelset Dragonfly Dreams en vind ik erg leuk. Deze heb ik met zwarte inkt erop gestempeld. Ik heb gelijk het hele vel gestempeld met bijen. Gewoon omdat het kan.

8. Daarna heb ik het schrift met lijm ingesmeerd en op de achterkant van het zelf ontworpen design papier geplakt.

9. Het papier dat ik over was heb ik er daarna afgeknipt.

10. Touwtje erom, en ook het derde schrift is klaar.

Dit was een erg leuk maar vooral makkelijk project. Ik ben blij met het eindresultaat. Ik ga zeker vaker schriften een andere omslag geven. Ook ga ik zeker vaker zelf design papier maken met stempels, erg leuk.

Wat heb ik gebruikt?
• Dragonfly Dreams Stamps
• Inside The Lines Designer Series Paper
• Whisper White Cardstock A4
• Archival Stampin’ Pad Basic Black
• Solid Baker’s Twine Elegant Eggplant
• Solid Baker’s Twine Blushing Bride
• Linnen Thread
• Schaar (Papersnips)
• Lijm (Multipurpose Liquid Glue)
• Stampin’ Trimmer

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

Geef een reactie