Een Nieuwjaar!

He Hallo!

De eerste week van het jaar 2017 is al weer voorbij. Tijd gaat veel te snel voorbij. Ik wil hierbij iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen.

Januari is de tijd dat veel mensen goede voornemens gaan verzinnen. Ik ben daar altijd wel één van. Ik zie het nieuwe jaar als een nieuw fris begin, maar net als na mijn verjaardag of na de zomervakantie. Ik wou dit jaar niet één goed voornemen en wachten tot die mislukt. Ik heb een lijst met dingen die ik dit jaar ergens een keer wil doen, of wat ik meer wil doen dit jaar.

Ik kan alles op die lijst pas in december doen of al in januari als ik dat zou willen. Maar ik ga er het hele jaar mee doen. Ik wil geen tijds druk erop dan heb ik veel eerder het idee van falen. Met mijn goede voornemens vind ik dat ook helemaal niet nodig. Hieronder mijn lijst:

 

Dit zijn dus de dingen die ik meer wil doen of gewoon een keer wil doen of niet meer doen zoals te laat komen.

Bij deze lijst wil ik nog toevoegen dat ik keihard ga werken voor en aan deze blog. Dat omdat ik de blog leuk vind om te doen, en ik wil zeker heel veel dingen doen die ik leuk vind in 2017. Het is ook een mooi excuus om heel veel te knutsel, frutselen en DIY projecten.

Heb jij ook een lijst?

Vragen over de blog of stampin’ Up!? mail dan naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest en Instagram

2 reacties

  1. Jacqueline. zegt: Beantwoorden

    Nice.

    1. admin zegt: Beantwoorden

      dank u…

Geef een reactie