Favoriet van de maand #1

He hallo

Mijn planning is nog steeds niet helemaal oké. Het is al februari en ik kom met mijn favoriet van de maand januari. Deze had ik vorige week zondag al op mijn blog willen plaatsen, maar ik wou graag nog wat kaartjes maken voor dit bericht. Soms denk ik dat ik heel veel kan doen in een dag maar is er te weinig tijd voor. Naja soms eigenlijk altijd.

Mijn favoriet van de maand januari is de stempel set Tasty Trucks. Dit is een gratis stempel set uit de Sale-A-Bration folder. Meer over de gratis producten hier: Sale-A-Bration.

Ik vind deze stempel set erg leuk en grappig. De truck is leuk om in te kleuren met de nieuwe watercolor pencils en bij de truck kun je meer stempelen zoals eten en vlaggetjes. De teksten die erbij zitten past in de truck en zijn erg leuk, vooral de tekst ‘Let’s taco ‘bout how awesome you are!’

Hieronder een paar voorbeelden van wat ik met deze stempelset heb gemaakt. Hiervoor heb ik het papier Festive Birthday Designer Series Paper uit de jaarcatalogus gebruikt (blz. 11).

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

1 reactie

  1. Hidde zegt: Beantwoorden

    wanneer ben ik de favoriet van de maand? ik stel voor dat ik in november of oktober aan de beurt ben dit jaar want ik ben je aller aller aller grootste fan

Geef een reactie