Gezocht!

He hallo,

Ik ben op zoek naar gezellige mensen die het leuk vinden om één of twee keer in de maand bij elkaar te komen voor een gezellige en creatieve avond. We gaan dan leuke kaartjes of andere projectjes maken. Zie mijn blog om een idee te krijgen wat voor projecten dit kunnen zijn.

Dit zal gaan plaats vinden op de 2e en 4e maandag van de maandavond en kost €25,00 per maand. Daarvoor krijg je thee, koffie, drankje, hapje en materialen en producten die het geld meer dan waard zijn. Dit kan een stempelset zijn, papier, inkt, markers of van alles iets. Mocht je 1 avond willen in de maand, betaal je nog steeds de €25 euro. Dit voor het materiaal en producten die je krijgt. 

Om te kijken of je dit leuk vindt ben je van harte welkom op 10 april voor een uitprobeer workshop. Deze workshop is gratis, dit betekent wel dat je nog geen producten krijgt, uiteraard wel de materialen voor projecten van die workshop. Deze workshops vinden plaats bij mij thuis in Eibergen.

Laat van te voren van je weten of je komt door te mailen naar info@karlijnsblog.nl of via een persoonlijk bericht op Facebook.

Delen van dit bericht op Facebook zou ik erg waarderen.

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

 

1 reactie

  1. Hidde zegt: Beantwoorden

    mag ik meedoen Karla?

Geef een reactie