Jar of Love

He hallo,

Een nieuwe week, nieuwe kansen. Ik ben weer helemaal gemotiveerd en vol ideeën voor mijn blog. Deze week gaan mijn blog berichten over projecten met de stempelset Jar of Love. Deze stempelset is te vinden in de jaarcatalogus 2016/2017.

Ik vind deze stempelset erg leuk. Potten, bloemen en een vis, veel meer heb je niet nodig toch? Jar of Love bestaat uit 37 photopolymer stempels, waarvan 3 potten, bloemen en teksten. Dit biedt veel mogelijkheden. Daarbij zijn er ook Framelits Dies die erbij horen. De Everyday Jars Framelits Dies. Hiermee kan het gestempelde uitgestanst worden, zodat je het niet hoeft te knippen. Hiervoor heb je een Big Shot nodig. 

Mijn eerste project van deze week is een simpel kaartje. Toch was het voor mij niet heel erg simpel. Ik wou altijd al een keer een soort tutorial filmen voor mijn blog. In december had ik een poging gedaan, dit ging 4 keer helemaal mis. Ik was steeds veel te gehaast en daardoor gingen dingen fout. Het filmpje die je hieronder kunt vinden vond ik voor een bijna eerste keer goed genoeg. Als ik iets geleerd heb in mijn leven, is het dat het niet in één keer perfect hoeft te zijn. Het volgende filmpje kan alleen maar beter. Naja het kan slechter maar dan gaat die gewoon de prullenbak in net als mijn december film pogingen. Ik heb besloten om er niet bij te praten om verschillende redenen, ik vind het versneld en met muziek ook wel leuk.

Hieronder mijn eerste filmpje:

Ik vind de kaart leuk geworden en ben er blij mee. De laatste tijd ben ik aan het experimenteren met het kleur gebruik. Ik combineer kleuren die ik niet eerder heb gebruikt of gecombineerd. Ook deze kleurencombinatie vind ik leuk. Eerlijk gezegd vind ik het ook best wel grappig om mezelf zo terug te zien, mijn handen en de dingen die ik ermee doe ziet er toch anders uit dan ik zelf zie.

Wat ik heb gebruikt:

  • Jar of Love Stempelset (+clearblocks A en H)
  • Everyday Jars Framelits Dies
  • Classic Stampin’ Pad Wild Wasabi, Rich Razzleberry, Melon Mambo
  • Archival Stampin’ Pad Basic Black
  • 29,5 x 10,5 cm Crumb Cake Cardstock, gerild op 14,8 cm
  • 14,3 x 10 cm Whisper White Cardstock
  • Linen Thread
  • Lijm (Multipurpose Liquid Glue, Mini Glue Dots)
  • Big Shot Die-Cutting Machine
  • Schaar (Paper Snips)

Wat vind jij van mijn eerste filmpje? Ik hoor het graag. 

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

Geef een reactie