Kaart in 5 stappen #06

He hallo,

Ik heb ook deze week weer een kaart die je kunt doen in 5 stappen. Naja vorige week is er geen geweest maar nu dus wel weer. Ik wou dit keer een kaartje maken waar je vooral veel stempelt. Geen lintjes, tape of figuren maar alleen papier en stempelen. Ik hoor graag wat je van de kaart in 5 stappen blog berichten vind. Ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe ideeën voor berichten. Ik twijfel of de kaart in 5 stappen leuk is. Hieronder de stappen.

Stap 1 Snijden
1. snij 21 cm x 14,8 cm van Wild Wasabi Cardstock, rillen op 10,5 cm
2. snij 2x 10 x 14,3 cm Whisper White Cardstock

Stap 2 Stempelen
Stempel de bloemen met de kleuren Delightful Dijon en Melon Mambo, de blaadjes met Wild Wasabi en het hart van de bloem Basic Black.

Stap 3 Tekst
Stempel nu de tekst met de “kleur” Basic Black. Ik heb weer een tekst van de stempelset Recht Uit Het Hart gebruikt. En namelijk mijn favoriet. Je kunt de tekst van de Avant Garden stempelset ook heel goed gebruiken.

Stap 4 Plakken
Nu kun je alles opplakken.

Stap 5 Stempelen
Ik vond de binnenkant een beetje te saai dus heb hier stap 2 herhaald, de bedoeling was om het bij drie bloemen te laten. Maar het was te leuk om te doen om ermee te stoppen.

Benodigdheden:

 • Avant Garden stempelset (+ clearblocks A en B)
 • (Recht Uit Het Hart stempelset)
 • Wild Wasabi Cardstock
 • Whisper White Cardstock
 • Classic Stampin’ Pads Melon Mambo, Delightful Dijon en Wild Wasabi
 • Archival Stampin’ Pad Basic Black
 • Lijm
 • Schaar
 • Trimmer

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

1 reactie

 1. Anoniem zegt: Beantwoorden

  Weer een mooie kaart.

Geef een reactie