Kaart in 5 stappen #3

He hallo!

Deze week heb ik een kaart die je in 5 stappen kan maken. Ik ben opzoek naar meer variatie in mijn blog berichten maar ik denk dat ik de kaart in 5 stappen wel hou. Omdat simpele snelle kaartjes leuk vind om te doen en ik ook wil laten zien dat kaarten maken niet moeilijk hoeft te zijn. Hieronder in 5 stappen hoe je de kaart maakt.

Stap 1 Snijden

 • Snij de basis van Smoky Slate cardstock in 10,5 x 29,8 cm met een ril (vouw lijn) op 14,8 cm
 • Snij de achtergrond van een stuk Design Papier in 10 x 14,3 cm
 • Snij een stuk van Whisper White cardstock in 6 x 10,5 cm

Stap 2 Big Shot
Met de grote luchtballon van de Up & Away Thinlits Dies kun je de luchtballon met de Big Shot uitstansen, ik heb dit op een stuk design papier gedaan.

Stap 3 Stempelen
Op het witte stuk papier kun je de wolkjes stempelen en de tekst.

Stap 4 Plakken
Nu kan alles vastgeplakt worden. Eerst de achtergrond. Daarna het witte stuk, dit deed ik met Stampin’ Dimensionals (kussentjes). De luchtballon heb ik met de Fine-Tip Glue Pen op het witte stuk geplakt.

Stap 5 Lint
Daarna kan het lintje aan de onderkant vast gebonden worden. Bij het strikje heb ik die vastgeplakt met een beetje lijm.

Wat heb ik gebruikt?

 • Smoky Slate Cardstock
 • Whisper White Cardstock
 • Carried Away Designer Series Paper
 • Lift Me Up Stamps (+clear blocks A, B en G)
 • Up & Away Thinlits Dies
 • Lijm (Snail Adhesive, Stampin’ Dimensionals)
 • Schaar (Paper Snips)
 • Linnen Thread

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

Geef een reactie