Lift Me Up!

Deze week is het thema van mijn blog berichten de Lift Me Up! bundle. Deze bundle bestaat uit de stempelset Lift Me Up! en de stansen Up & Away Thinlits Dies. Hierbij maak ik gebruik van het design papier Carried Away uit de Sale-A-Bration folder.

Ik vind deze bundle met het papier echt een helemaal geweldig. Luchtballonnen wie wil dat nou niet. En de teksten vind ik ook helemaal super. Je kan het gebruiken voor een verjaardagskaart of om te feliciteren met iets anders. De tekst Sending Smiles Across The Miles vind ik erg leuk voor bijvoorbeeld familie die verder weg wonen. Love is in the air en Thanks for lifting me up is leuk voor geliefden. En mijn favoriete tekst is Just a note to lift your spirits, deze zin is perfect voor iemand die even in de put zit of herstellende van een operatie ofzo iets. Jah dat is zeker mijn favoriete zin voor een kaartje. En heb je door dat in de teksten ook wordt verwezen naar het in de lucht zijn van bijvoorbeeld de luchtballonnen, hier heeft Stampin’ Up! zeker wel over nagedacht.

Het grappige is dat ik helemaal enthousiast ben over deze set maar dat ik blogberichten verzinnen erg lastig vind om de een of andere reden. Geen vlauw idee waarom want ik heb genoeg ideeën voor kaartjes met deze bundle en het papier. Toch krijg ik het maar niet voor elkaar om leuke blogberichten te schrijven over projecten met deze bundle en papier. Deze week probeer ik dat natuurlijk wel, maar je bent hierbij gewaarschuwd misschien zijn het wel alleen kaartjes deze week. En geen schriften of kalender of iets anders.

 

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

Geef een reactie