Project Life!

He hallo!

Project Life is een simpele, leuke manier om foto’s te bewaren. En het is een hele simpele bezigheid. Het enige wat je nodig hebt zijn foto’s, insteekhoezen, kaarten en een album. Je steekt foto’s in de hoezen en de kaarten, schrijft erbij wat je hebt gedaan die dag en klaar.

Een erg leuke manier om herinneringen te bewaren en terug te kijken.

In dit blog bericht ga ik meer vertellen over de materialen  en wat Stampin’ Up allemaal heeft voor Project Life.

Wat ik gebruik voor Project Life:


Op pagina 164 van de jaarcatalogus vind je meerder kaart collecties. Deze bestaan elk uit 100 dubbelzijdige kaarten. Deze kaarten varieren van formaat, je hebt 7,6 x 10,2 cm, 10,2 x 10,2 cm en 10,2 x 15,2 cm. Bij elke kaart collectie verkopen ze ook een accessoires pakket. Dit pakket bestaat uit kleine stempels, stickers, washi tape enzovoort. Ook zitten er vaak kaarten bij die half transparant zijn of met gouden of zilveren details.

Er zijn twee verschillende formaten albums en insteekhoezen (pagina 166 jaarcatalogus). Je hebt 30,5 x 30,5 cm en 15,2 en 20,3 cm. Ik vind die van groote erg groot om op te bergen maar wel mooi dat er meerdere foto’s en kaarten in één insteekhoes passen. Ik ahum mijn moeder heeft de kleinere die veel handiger is met opbergen.

  

Zoals je net al merkte heb ik zelf helemaal geen album, maar ik heb wel bijna alle project life kaart collecties met accessoires. Dit omdat ik het leuk vind om een plakboek bij te houden, hiervoor gebruik ik de project life kaart collecties en accessoires pakketten van Stampin’ Up! De aankomende week zul je project life pagina’s zien, mijn plakboek pagina’s en een scrapbook lay-out.

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

2 reacties

  1. Ik ben hier terecht gekomen via de fb-groep met doosjes waar ik net lid van ben geworden. Wat maak jij een leuke dingen! En wat ik ook ontzettend mooi vind is je blog lay-out! Wauw! Eens kijken hoe ik je kan volgen…

    1. admin zegt: Beantwoorden

      He hallo, wat leuk om te horen. Dit compliment had niet op een beter moment kunnen komen. Je kan mij volgen op mijn Facebook pagina, Pinterest en Instagram, maar ik heb zo’n idee dat je mij op Instagram al volgt 😉 In de sidebar vind je waar je je email adres in kan vullen en dan krijg je een melding wanneer er een nieuw blog bericht online staat. Ik zie op jou blog dat jou creaties ook erg leuk zijn. 😉

Geef een reactie