Pull-up Kaart!

He Hallo!

Ik vond het tijd worden voor meer variatie in mijn blogberichten. Vaak is het een kaartje die ik heb gemaakt en dan hoe ik het heb gemaakt en waarmee. Voor dit blog bericht wou ik iets anders doen. Ik zocht inspiratie op YouTube. Ik kijk nooit op YouTube voor inspiratie voor kaartjes en projecten, altijd op Pinterest. Dit keer ging ik wel op zoek op YouTube voor inspiratie omdat mijn moeder dat heel vaak doet en dat maakte mij nieuwsgierig. Ik vond een leuke tutorial voor een kaartje met de Lift Me Up! bundle (thema deze week). In dit blogbericht de tutorial en mijn ervaringen over het tutorial filmpje. De tutorial is van Keren uit Swansea in Engeland. Hier de blog: Tuppence Coloured.

Ik vond dit een erg leuke kaart om te gaan uitproberen. Samen met de tutorial is het eindresultaat ook leuk geworden. Ik heb nog iets extra’s toegevoegd zoals het lintje, en de tekst heb ik iets anders. Ook vind ik het blauwe design papier die van de Carried Away Design Series Paper is erg erg erg leuk. Dat is zeker mijn favoriete blad uit die serie. Helaas is de achterkant met de wolkjes ook erg leuk en is de keuze soms moeilijk. Hieronder foto’s hoe ik het heb gedaan.

Deze kaart is voor iemand die wel een lift voor haar spirits kan gebruiken. Zij is ook een demonstratrice en daarom vond ik een Pull-up kaart wel een leuk idee. Ik weet zeker dat ze mijn moeite enorm gaat waarderen en hopelijk voelt ze zich gauw weer wat beter.

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

Geef een reactie