Sending Love Suite!

He hallo!

Deze week is het thema van mijn blogberichten de Sending Love Suite. Deze suite is voor valentijnskaarten en andere romantische dingen. Ik was erg verrast toen ik artikelen van deze suite op mijn verlanglijstje had gezet want ik heb niks met valentijnsdag. Of naja niks? ik denk dat dit is omdat ik al een hele tijd vrijgezel ben. En ik vind dat ook helemaal prima, dit is zeker geen oproep ofzo. Maar ik ben dus niet zo van de hartjes. De rede dat ik een paar dingen van deze suite heb gekocht is omdat ik de thinlits erg leuk vind met de twee mini enveloppen. En de Sending Love Glassine Sheets vond ik erg leuk. En toen dacht ik nou moet ik de stempelset eigenlijk ook wel hebben. En toen die eenmaal op mijn verlanglijstje stonden moest ik het papier ook eigenlijk wel hebben. Deze vier dingen heb ik dus, en daarbij heb ik ook Real Red a4 Cardstock gekocht. Hieronder foto’s wat er bij de Suite hoort.

Deze suite is dus erg geschikt voor valentijnskaarten en andere romantische projecten. Dat komt goed uit want volgende week dinsdag is het valentijnsdag. Daarom komen er deze week projecten voor valentijnsdag.

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op PinterestInstagram en Facebook

Geef een reactie