Spring/Summer Stampin’ Up! Catalogus

He Hallo!

Leuk nieuws, vanaf 4 januari kun je bestellen uit de Spring/Summer Stampin’ Up! Catalogus. Ik kreeg deze catalogus in november tijdens OnStage in Amsterdam. Dat is een soort congres waar alle demonstrators van Stampin’ Up! kunnen komen. Hier kregen we de Spring/Summer Stampin’ Up! Catalogus te zien en waren er trainingen en demonstraties. Mocht je ook een Spring/Summer Stampin’ Up! Catalogus willen, stuur mij dan een mailtje en ik stuur er één naar je toe. Ook online te bekijken: Spring/Summer Catalogus

Ik was gelijk erg enthousiast over de catalogus en heb al vele favorieten. Demonstratrices mochten een paar dagen na OnStage een Limited-Pre-Order doen. Toen heb ik de Party Animal Suite (pag.5 Spring/Summer Stampin’ Up Catalogus)  en de Lift me Up bundle (pag. 10 van Spring/Summer Stampin’ Up Catalogus) gekocht. Daarna mochten Stampin’ Up demonstrators in December Al Pre-Orders doen. Ik heb hiervoor gewacht en ga mijn bestelling 4 januari doen, dan heb ik genoeg gespaard om mijn favorieten te kopen.

Nu op mijn verlanglijstje staan:

  • Cake Crazy Stamps (pag. 7)
  • Sealed With Love Bundle (pag. 14)
  • Sending Love Designer Paper Stack (pag. 15)
  • Watercolor Pencils (pag. 24)
  • Cool Treats Stamps (pag. 33)
  • Tasty Treats Specialty Designer Series Paper (pag. 33)
  • Beetles & Bugs Stamps (pag. 38)
  • Celebrate Every Day Project Live Card Collection  (pag. 45)
  • Celebrate Every Day Project Live Accessory Pack (pag. 45)

Er zijn vast nog dingen die ik ben vergeten in dit lijstje. Maar mijn 100% favoriet zijn de Watercolor Pencils, ik heb deze mogen uitproberen op OnStage en daarna mocht iemands ze mee naar huis nemen. Ik was deze gelukkige, daarom heb ik er nu drie (de kleuren die we die dag gebruikt hebben). Ik heb ze al mogen proberen en werken heel goed met de Blender Pens en Aqua Painters van Stampin’ Up.

Over de producten op mijn verlanglijst komen aparte blogpost, hou hiervoor mijn blog in de gaten.

Jij al een verlanglijstje?

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest en Instagram

Geef een reactie