Voordelen van een Big Shot

He Hallo!

Vandaag ga ik vertellen waarom dit dure ding (Big Shot) onmisbaar is bij het craften en DIY. Eerst zag ik zelf geen voordelen, ik dacht je kan het toch gewoon knippen. Toen ik de Big Shot probeerde en zag wat de mogelijkheden waren kan ook ik niet meer zonder.

De Big Shot Die Cutting Machine is een compacte machine voor stansen van figuren en embossen voor het aanbrengen van structuur en een patroon op papier. De Big Shot Die Cutting Machine bevat de standaard cutting pads en 2 platforms een dikke en een dunne.

Het werkt de Big Shot?

Op de afbeeldingen kun je zien dat je een sandwich moet maken. Eerst het platform daarna een standaard cutting pad, maar bij de dunne dies/stansen doe je daar tussen de thin dies adapter. Op de standaard cutting pad leg je het papier met daarop de die/stans met de scherpe randen naar beneden. Daarop maak je de sandwich af met een standaard cutting pad.

Voor het embossen doe je bijna het zelfde. Eerst het platform en standaard cutting pad, daarop de embossing folder met het papier daartussen. Daarna maak je de sandwich weer ad met een standaard cutting pad.

Hieronder een filmpje van Stamin’ Up! waarin de Big Shot Die Cutting Machine word uitgelegd.

 

Accessoires Big Shot Die Cutting Machine:

 

Een paar van mijn favoriete stansen zijn:

  • Baker’s Box Thinlits (pag. 191 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)
  • Mini Treat Bag Thinlist (pag. 191 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)
  • Balloons Pop-up Thinlits Dies (pag. 5 Spring/Summer Stampin’ Up! catalogus 2017)
  • Up & Away Thinlits Dies (pag. 5 Spring/Summer Stampin’ Up! catalogus 2017)

Stansen die nog op mijn verlanglijst staan en die mij aangeraden zijn door andere hobbyisten en Stampin’ Up demonstratrices zijn:

  • Layering Squares Framelits (pag. 193 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)
  • Layering Circle Framelits (pag. 193 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)
  • Layering Ovals Framelits (pag. 193 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)
  • Bunch of Banners Framelits (pag. 193 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)

Een embossingfolder die op mijn verlanglijst staat is de Sparkle (pag. 195 jaarcatalogus Stampin’ Up! juni 2016-mei 2017)

Nu tijdelijke € 20,00 korting op de Big Shot Die Cutting Machine (exclusief verzendkosten). Bij een bestellen van € 200,00 en hoger betaal je geen verzendkosten. Vragen hierover of wil je bestellen, mail dan naar info@karlijnsblog.nl

 

Ik ben ook te vinden op Pinterest en Instagram

 

 

Geef een reactie