Karlijn’s Workshops

Bij het woord workshops moet ik altijd denken aan een workshop waar mijn moeder en ik aan deelnamen. We gingen op een canvas doek met klei, kralen, veren, verf etc. een schilderij maken. De vrouw die de workshop gaf stond bijna de hele tijd achter mij te vertellen dat het anders moest. Er moesten meer kralen op, meer klei, de kleur verf vond ze niet mooi, ik moest roze vond zij. Ik was rond de 11/12 jaar denk ik, de rest van de deelnemers 40+. Dat betekend niet dat iemand mij hoeft te vertellen welke kleuren ik moet doen en hoe mijn schilderijtje word. Ik ging naar huis met een enorm lelijk ding. Hierdoor ben ik daarna nooit meer naar een workshop geweest tot ik Stampin’ Up! ontdekte. Mijn mening is dat het leuk is als je wat leert, maar je moet ook je eigen vrijheid hebben en het moet vooral gezellig zijn.

Ik geef workshops op aanvraag bij mij thuis (max 6 pers.) of bij jou thuis. We bespreken dan van te voren wat je wil gaan doen. Heb je geen idee, dan heb ik die wel. Ik zorg voor de materialen en dan hoef jij (tegen kleine vergoeding) alleen nog maar aan te schuiven met je vriendinnen/vrienden.

Tijdens een workshop bereid ik twee projecten voor (afhankelijk van wat je wil doen). Tijdens de workshop begin ik eerst met uitleggen wat het eerste project is, hoe ik dat heb gedaan en laat ik eventueel een techniek zien. Daarna word er gezamenlijk geknutselfrutseld.

Daarnaast staan ook workshop op de planning die ik samen met mijn moeder ga geven, zij is ook demonstratrice zie website hier: Een Kaartje Erbij. Meer informatie over deze workshops volgt nog.

Het lijkt mij ook heel leuk en gezellig om een vast workshop groepje te hebben. Deze workshops zouden dan twee keer in de maand zijn voor € 25,00 per maand. Daarvoor krijg je koffie/thee, drankje, hapje en een materiaalpakket die de €25,00 meer dan waard is. Daarbij gebruik van mijn spullen, veel variatie en veel gezelligheid. Als je hier 1x in de week aan wilt deelnemen betaal je niet de helft van het geld, want die € 25,00 is vooral voor het materiaal dat je krijgt.

Lijkt jou dit net zo leuk als mij, mail dan naar info@karlijnsblog.nl. Bij minimaal drie aanmeldingen kan het van start gaan. Wanneer deze workshop dan zijn kan overlegt worden, ik dacht aan een maandagavond de 2e en 4e van de maand.

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en facebook