Dit blogbericht is onderdeel van een bloghop. Een bloghop zijn blogberichten van verschillende Stampin’ Up! demonstratrices die aan elkaar gelinkt zijn. Deze bloghop is van de Knutsel Kwebbels, een team met leuke demonstratrices waar ik ook bij zit. Wij hebben allemaal ons best gedaan om je iets leuks te laten zien met producten van Stampin’ Up! Door de vorige en volgende knoppen onderaan het bericht hop je makkelijk van de ene naar de andere bloghop.

Ik heb besloten om iets te maken met de gratis stempelset ‘Party Pandas’. De panda’s in deze stempelset vind ik erg mooi, lief en vooral schattig. De stempelset bestaat uit drie panda’s, drie teksten en een versiering. Genoeg voor veel verschillende kaarten.

Alleen in de maand maart nog gratis producten bij een bestelling van €60,-. Zie hier de folders met producten waar je uit kunt kiezen: Sab folder 1 en Sab folder 2

De kaarten hierboven hebben allemaal een soort van watercolor achtergrond, hier ga ik ook nog een blogbericht over doen. Ik heb alledrie de panda’s gebruikt. Mijn favoriet is die met het feesthoedje.

  

   

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op InstagramFacebook en youtube.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial