Het wordt weer eens tijd voor een bloghop. Dit keer doe ik dat met Natalie, Marga en mijn moeder Jacqueline. Wij hebben onszelf uitgedaagd om een kaart te maken met behulp van een sketch. Dit is een tekening van hoe de kaart moet worden ingedeeld. Hieronder de sketch en mijn kaart. Onderaan dit bericht vind je knoppen waarmee je gemakkelijk verder hopt naar de volgende blog. Doe je dit bij alle drie, dan kom je weer bij mij uit. 

Deze kaart heb ik gemaakt met een stempelset die ik tijdens afgelopen OnStage heb gekregen genaamd Free As A Bird. Deze stempelset staat in de nieuwe gids en is daarom vanaf juni te verkrijgen. Je zult dan ook zien dat de stempelset een deel is van de Bird Ballad suite. Deze suite bestaat uit de stempel set, stansen, super mooi papier, mooi lint en embellishments. En ook nog een heel mooi blik met gelaserde kaarten erin. Deze zijn apart te bestellen of alles in 1 keer. De catalogus kun je in Juni online bekijken. Wil je de gedrukte versie? Laat het mij dan weten door mij een mailtje te sturen. 

Hieronder nog een paar kaarten die ik heb gemaakt met de nieuwe stempelset Free As A Bird. Helaas heb ik het papier nog niet anders waren ze nog mooier. Onder mijn afbeelding zijn knoppen waarmee je naar de blog’s van Natalie, Marga en mijn moeder gaat. 

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube