Het is weer zo ver. Ik doe weer mee aan een bloghop. Wij lieten ons net als vorige keer inspireren door een sketch. Dit keer geen sketch van een kaart maar van een scrapbook pagina. Ik vind scrapbook pagina’s net zo leuk om te maken als kaarten dus ik deed natuurlijk mee. Deze bloghop doe ik met collega’s van het team de Knutsel Kwebbels. Er zijn niet veel die aan scrapbooking doen, daardoor bestaat de bloghop uit drie blogs waar je tussen kan hoppen.

Hieronder zie je de sketch en mijn pagina. Ik heb mij niet helemaal gehouden aan de indelingen van de sketch. Ik heb iets minder vlakken onder de foto. En van plaats die hexagons heb ik bloemen. En ja ja, allemaal met de hand uitgeknipt. Dat was veel werk, maar ik ben blij met het eindresultaat.

Onderaan dit bericht vind je de gebruikelijke bloghop knoppen waarmee je verder of terug hopt.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube