De nieuwe catalogus is live en dat vonden wij van het Knutsel Kwebbels team een goed moment om weer een bloghop te gaan organiseren. En hier is die dan. Met de knoppen onderaan dit bericht hop je net als vorige keren door steeds op volgende te klikken rond naar de andere blogs en kom je uiteindelijk weer bij mij uit. Dan weet je dat je alle blogs met mooie projecten hebt bekeken en zit je vol inspiratie met je pen een verlanglijstje te maken over wat je allemaal uit de nieuwe catalogus wil. Vergeet dan niet eerst mijn vorige blogbericht te lezen over de nieuwe catalogus: De nieuwe jaarcatalogus nu live!

De projecten die ik heb gemaakt voor dit blogbericht zijn met de nieuwe Above The Clouds bundel (stempelset met pons). Toen ik deze stempelset zag wist ik dat ik die moest hebben. Vooral de lucht ballonnen, die vlaggetjes en de teksten ‘you’re off to great places’ en ‘life is a beautiful ride’ vind ik super leuk. En een enorme bonus voor mij is dat er een pons bij is. Nou vind ik knippen ook helemaal niet vreselijk maar een pons is dan toch net wat handiger als je bijvoorbeeld meerdere kaarten wil maken.

Hieronder mijn projecten die ik met deze stempelset en pons heb gemaakt. Het zijn drie kaarten met steeds een stapje verder in moeilijkheidsgraad en hoeveel materiaal je nodig hebt. Voor de derde kaart heb ik de label pons gebruikt om hiermee een mooi randje aan het vierkantje te geven en is de tekst met embossing poeder gedaan. Onder de foto’s van mijn projecten vind je een video van Brian. Hij werkt voor Stampin’ Up! op het hoofdkantoor in Amerika. Hij vertelt van alles over bundel. En een slim trucje voor het ponsen van de luchtballon en het mandje tegelijk.

Wil je graag een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Meer over bestellen vind je hier: Bestellen.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube