Net als vorige week doe ik ook vandaag weer mee aan een bloghop. Deze bloghop zijn blogberichten van verschillende Stampin’ Up! demonstratrices uit het team Knutsel Kwebbels. Net zoals vorige week vind je onderaan het bericht knoppen/banners waarmee je gemakkelijk naar de volgende blog hopt. Doe je dit bij elk blogbericht, dan kom je uiteindelijk weer hier en weet je dat je alles hebt gehad. Ook nu ga je weer leuke projecten zien waarbij de nieuwe producten uit de voorjaarscatalogus zijn gebruikt. Deze producten zijn vanaf 3 januari t/m 31 maart te bestellen. Meer hierover zie mijn blogberichten: voorjaarsgids en/of Sale-A-Bration.

Voor de projecten die ik ga laten zien in dit blogbericht heb ik gebruik gemaakt van de suite Blooms by blooms. Deze suite bestaat uit een stempelset, ponsen, design papier, cardstock, embossing folder, lint en enamel dots.

Hieronder vier kaarten met de hierboven genoemde producten. Excuses voor de kwaliteit van de foto’s. Ik heb deze in het donker moeten maken. 

 

 

Ook heb ik elke maand een challenge, ik krijg dan een paar materialen en een opdracht. Voor december was dat een stukje shimmery white cardstock en een lintje. Hieronder het resultaat. De opdracht was een 3d project. Nou maak ik eigenlijk vooral kaarten en layouts voor mijn foto albums. Het was daarom wel een uitdaging. Maar toen dacht ik: soms moet je ook gewoon slim zijn. Dus ik maakte een doosje hetzelfde formaat als een kaartje. En ik ga dit zeker vaker doen, dit is super leuk om te geven op een verjaardag. 

 
 

Al gezien dat ik vanaf nu ook workshops geef. Lees het hier: Workshops

X Karlijn

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube