Hi,

Op mijn blog heb je al meerdere bloghops voorbij kunnen zien komen. Deze bloghop zijn blog berichten van verschillende Stampin’ Up! demonstratrices uit het team Utopia. Onderaan elk bericht vind je knoppen/banners waarmee je naar de volgende blog kunt “hoppen” van een andere demo van Stampin’ Up!. Vandaar de naam Bloghop. Klik je bij elk blog bericht op de knop volgende dan kom je uiteindelijk weer bij mij en heb je alles bekeken. Tijdens het hoppen ga je projecten zien met de nieuwe producten van Stampin’ Up! uit de voorjaarscatalogus. De voorjaarscatalogus is een leuke catalogus waaruit je kan bestellen van 4 januari tot en met 31 maart. Hierbij is er ook weer de actie die elk jaar is. Bij elke €60,00 mag je iets uitzoeken uit de S-A-B folder. Dus Gratis! 🙂 Hier later meer over.

Voor de projecten die ik ga laten zien in dit blog bericht heb ik de stempelset ‘Hey Love’ gebruikt. Ik ben echt verliefd op de lieve leuke diertjes. Deze zijn erg leuk om in te kleuren, iets wat ik heel graag doe met de Stampin’ Blends. Tijdens mijn eerste workshop van 2019 gebruik ik deze stempelset ook. Hier gaan we dan 1 valentijnskaart meemaken en 2 verjaardagskaarten. De workshop is 29 Januari en heet Valentijnskaart & Verjaardagskaarten. Hier een blog bericht over de workshops: Ik ga het anders doen in 2019!

Hieronder mijn drie kaarten die ik heb gemaakt. Ik heb voor de teksten de nieuwe stempelsets Birthday cheer en Amazing Live gebruikt. Deze kun je vanaf 3 januari in de nieuwe voorjaarscatalogus bekijken.

 

 
 

 

Hieronder de mooie knoppen/banners die ik bedoelde (gemaakt door Ingrid Reyners). Klik op knop/banner volgende bij elke blog, zo kom je uiteindelijk weer bij mij en weet je of je alles heb gehad.

 

 

 

X Karlijn

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube