Demonstratrice worden

Ben jij net zo enthousiast over de Stampin’ Up! producten als ik en wil je graag demonstratice worden of weten wat dat betekend. Dan heb ik hier de informatie die je nodig hebt.

De producten van Stampin’ Up! zijn niet in winkels te koop en alleen verkrijgbaar bij demonstratrices, om demonstratice te worden moet je instappen bij een bestaande demonstratrice. Dat kan bij mij.

Als je instapt mag je een starters pakket gaan samenvoegen. Kies voor € 175,00 producten uit en betaal € 129,00. Je mag helemaal zelf weten wat je kiest als je maar in die € 175,00 blijft. Dit betalen kan via automatische incasso of met een credit card. Dit pakket word gratis naar je verzonden.

Bij het starterspakket krijg je van Stampin’ Up! ook nog een business pakket t.w.v. € 60,00 (waaronder 8 jaarcatalogussen, 8 actuele mini catalogus, Sale-A-Bration folder en bestelformulieren). 

Meer voordelen:

  1. Je krijgt 20% korting op de producten. Dit kan oplopen tot 25%.
  1. Stampin’ Up! Stuurt regelmatig een nieuwsbrief, mails met tips, promoties en hoe die te gebruiken.
  1. Je krijgt toegang naar een site en forum van Stampin’ Up! tot een site en forum voor Stampin’ Up! demonstratrices. Hier vind je veel tips, ideeën en voorbeelden die j kunt gebruiken voor je workshops. Ook vind je hier trainingen die je kunt volgen via video’s om nog meer uit je carrière te halen.
  1. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf!
  1. De allerleukste voordeel: je krijgt 20% korting.
  1. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby steekt, hoeveel workshops/party’s je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas en hoeft GEEN party’s te geven als je dat niet wilt. Het enige dat Stampin’ Up! van je vraagt is dat je je kwartaalomzet (€ 371,06 incl. BTW) haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit.
  1. Als je geen demonstratice meer wilt zijn of kunt zijn (omdat je het kwartaalomzet niet haalt). Heb je de eerste maand na het kwartaal nog om bijvoorbeeld de omzet toch te bereiken. Als het niet lukt of je wilt niet meer val je gewoon uit als demonstratice. Hier hoef je niks voor te doen. Er zitten geen addertjes onder het gras!

Er zitten geen addertjes onder het gras!

Je kunt je hier online aanmelden als demonstratrice.
Dit gaat snel en makkelijk: Inschrijven

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube.