Een van de doelen van Stampin’ Up! is om je te verrassen met leuke, nieuwe creatieve ervaringen. Je gaat zeker blij zijn met wat Stampin’ Up! dit voorjaar voor ons in petto heeft. Shelli Gardner, bestuursvoorzitter en mede oprichter van Stampin’ Up! is een samenwerking aangegaan met Paper Pumpkin om een Shelli-geïnspireerde kit te maken. Deze kit is verkrijgbaar vanaf 15 mei voor € 26,00 zolang de voorraad strekt.

Paper Pumpkin

Paper Pumpkin is een professioneel ontwerpen kit gevuld met alles wat je nodig hebt. Stempels, voorgesneden papier, inkt, embellishments en lijm. Het geeft onder andere beginners de kans om geweldige projecten te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de doos openen en de voorbeelden namaken. Ze zijn ontworpen om je elke maand te inspireren en projecten te maken zonder dat het veel tijd kost. Elke maand is de kit anders. Helaas zijn deze kits alleen in de US en Canada te verkrijgen.

Maar de kit van Shelli is speciaal en willen ze graag delen met iedereen, dus ook met ons de EU. Het is een unieke kans om te kijken wat wij van de kits vinden. En hopelijk komt Paper Pumpkin dan ook naar de EU.

 

Shelli Kit

De look en feel van deze kit is helemaal Shelli. Het is elegant, vrouwelijk en bevat veel details van de lente. Alleen de doos al waarin het komt is geweldig. Deze doos ga je echt niet weg durven te gooien, te mooi.
De projecten die je kan maken met de kit zijn nog niet bekend en daarom een leuke verrassing. Eén van de projecten kun je al wel zien in de afbeeldingen bij dit blog bericht. Om je al wel een idee te geven wat erin zit, hieronder een lijst.

 

De Shelli-kit van Paper Pumpkin bevat het volgende:

  • Een exclusieve stempelset (nergens anders verkrijgbaa)
  • Eén Classic Stampin’ Spot® van de Classic ink collectie
  • Papier, etc. om 12 kaarten te maken (3 kaarten van 4 unieke ontwerpen)
  • 12 exclusieve bijpassende enveloppen
  • Lijm en embellishments for alle 12 kaarten

Let op! exclusief clear blocks

Alles in de kit is al voorgesneden en voorbereid zodat je gelijk aan de slag kan. Er is geen planning of voorbereiding vereist.

Bird Ballad suite

In de nieuwe gids (2019/2020) is een geweldige suite genaamd Bird Ballad. Deze suite is op zich al geweldig maar past ook super goed bij de kit. Deze suite is vanaf juni online te bekijken in de catalogus. Wil je een gedrukte catalogus? mail dan naar info@karlijnsblog.nl

De Shelli kit is verkrijgbaar vanaf 15 mei en zolang de voorraad strekt. Ik verwacht dat het heel snel gaat met de voorraad. Net als de Everything Is Rosy Product Medley. Heb je interesse in de Shelli-kit? laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Dan kan ik het 15 mei gelijk voor je bestellen. De verkoop gaat heel snel denk ik.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube