Hi,

Het nieuwe jaar komt eraan! 2019 wordt het jaar dat ik het helemaal anders ga doen met mijn blog. Hoe? dat is nog een verrassing. Er komt in ieder geval weer leven in. Daarbij heb ik besloten om het workshops geven eens te gaan proberen. 

Dit ga ik rustig opbouwen met 1 workshop in de maand. Hieronder een lijstje van de tot nu toe geplande workshops. Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk handgemaakte/creatieve projectjes maken, dit kunnen kaarten zijn maar ook verpakkingen, doosjes etc.

Geplande workshops:
29 Januari Valentijnskaart & Verjaardagskaarten
26 Februari Verjaardagskaarten
26 Maart Kado verpakkingen
30 april Moederdagkaart & Bedankkaarten
28 mei Vaderdagkaart & Mannen verjaardagskaarten  

Op mijn facebook pagina kun je bij evenementen de verschillende workshop bekijken en je aanmelden. Er is maximaal plek voor 6 personen en er is geen minimum. Heeft “maar” 1 persoon zich opgegeven dan gaat het gewoon door.

Tijdens de workshops laat ik twee/drie voorbeelden zien die we gezamenlijk gaan maken. Ik ga uitleggen hoe ik die heb gemaakt en met welke technieken. Daarna gaan we gezellig aan het freubelen. Het belangrijkste voor mij is dat het een gezellige en creatieve avond wordt. De kosten voor een workshop zijn €10,00.

Hieronder drie sneak peaks + een paar van de stempelsets die tijdens de workshop worden gebruiken.

 

Mocht je niet kunnen op de geplande workshops maar wil je wel graag een keer samen met mij handgemaakte kaarten maken? Dan kunnen we een andere datum plannen.

Ik hoop dat jullie in 2019 mijn blog in de gaten gaan houden en natuurlijk zijn jullie van harte welkom op mijn workshops.

X Karlijn

Ik ben ook te vinden op: Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube