Mannen kaarten wordt gezien als moeilijk. Maar dat is het helemaal niet. Mannen houden namelijk niet van al die tierelantijntjes. De kaart kan daarom heel erg simpel.

Simpel betekent lang niet altijd dat het dan ook makkelijk is maar in dit geval wel. Zie in dit blogbericht de kaarten die ik heb gemaakt voor mannen. Aller eerst heb ik twee erg simpele kaarten gemaakt. Eén met een poloraid kader. De ballonnen heb ik met de Balloon Bouquet Punch gedaan. Op de kaart met vlaggetjes wilde ik meer vlaggetjes maar ik had ze nogal groot geknipt. De tekst is met de stempel Birthday Wishes For You.

 

Heb je wel eens een kaart gemaakt met alleen maar washi tape en een tekstje? Het is erg gemakkelijk en heel snel, erg handig voor als je nog snel een kaartje moet gaan maken vlak voor de verjaardag 😉 Het enige wat je nodig hebt is papier, washi tape en een stempel met tekst.  Het was erg leuk om te doen waardoor ik meerder kaarten heb gemaakt op deze manier. De washi tapes die ik heb gebruikt zijn: Pick a Pattern Washi Tape, Tutti-Frutti Washi Tape en Basics Pack 2 Washi Tape. De Happy Birthday tekst is van de stempel set: Fruit Basket

Mocht je de kaarten hierboven toch iets te simpel vinden voor de man naar wie je het stuurt. Hier heb ik kaarten gemaakt met de nieuwe stempelset ‘bubble over’. Ook heb ik gebruik gemaakt van het gratis papier: Bubbles & Fizz. Alleen deze maand nog gratis producten bij een bestelling van €60,-. Zie hier de folders met producten waar je uit kunt kiezen: Sab folder 1 en Sab folder 2

 

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op InstagramFacebook, Pinterest en youtube.