Vanaf vandaag is de Annual catalogus van Stampin’ Up! online! Dit betekend dat je deze via onderstaand link kan gaan bekijken maar nog beter. Vanaf vandaag kan er ook uit besteld worden. En het is echt een super catalogus vol met geweldige stempelsets, papier en accessoires. Er zijn een paar dingen die ik je graag wil uitleggen over de catalogus omdat deze erg overweldigend kan zijn. Hopelijk kan je met mijn uitleg in de catalogus allerlei mooie dingen gemakkelijker vinden. Om te beginnen bij het begin, pagina 1, de inhoudsopgave.

De inhoudsopgave

Aan de rechterkant heb je de inhoudsopgave. Je ziet dat de catalogus is verdeeld in 5 delen.

• Everyday occasions (Elke dag gelegenheden) blz. 12
• Love, Thanks & Support (Liefde, bedankt en ondersteuning) blz. 72
• Kids & Babies (kinderen & baby’s) blz. 98
• Artistic Expression (Artistieke expressie) blz. 106
• Accessories & more (Accessoires & meer) blz. 160

Bij elke titel hebben ze niet alle stempelsets genoemd maar alle suites. Suites zijn gecoördineerde producten die het makkelijker maken om ongelooflijk mooie handgemaakte projecten te maken. Zie bijvoorbeeld de Noble Peacock suite op blz. 25. Er is een stempelset met bijpassend design papier, folie papier, lint en embellishments.

En nieuw in deze catalogus!

Mocht je de hele suite mooi vinden en al die producten op die pagina van die suite willen hebben. Hoef je niet zoals eerder al die verschillende artikelnummers aan mij door te geven maar is er bovenaan één artikel nummer voor de hele suite.

Kenmerken

Onder de inhoudsopgave zie je twee icoontjes.
Deze kom je op verschillende plekken tegen in de catalogus.

 

 

Bundles

Bundels zijn een gecoördineerde stempelsets en gereedschappen, zoals bijvoorbeeld een stempelset met een pons (blz. 89) of een stempelset met stansen (blz. 37).

 

 

New

Dit icoontje voor nieuwe producten spreekt voor zich.

Stampin’ Up! Kleuren

Net als vorige jaren heeft Stampin’ Up! 4 collecties met ieder 10 kleuren. Daarnaast is er een collectie met basis kleuren en twee collecties In Colors. In Colors wisselen om de twee jaar zoals je aan de jaartallen kan zien. Zo hebben we in deze Annual catalogus 5 nieuwe kleuren gekregen die over twee jaar weer uit het assortiment zullen gaan. Deze kleuren zijn Rococo Rose, Terracotta Tile, Pretty Peacock, Seaside Spray en Purple Posy. Van al deze kleuren die je op pagina 3 ziet zijn allerlei verschillende producten wat jou projecten perfect gecoördineerd maakt. Zie bijvoorbeeld pagina 162, 163 en 164.

Hierbij de In Color Combination Chart. Download dit kleurencombinatie overzicht en ontdek welke kleuren in kleuren wel en niet samen gaan!

Bundels index

Dan voor de creatievelingen die hun projecten mooi gecoördineerd willen hebben. Je hoeft niet meer de hele catalogus door te bladeren om op zoek te gaan naar bundels. Natuurlijk gaan wij meerdere keren de catalogus helemaal door bladeren omdat die zo vol staat met inspiratie. Maar de bundels zijn gemakkelijk te vinden op pagina 4 t/m 11.

Bundels bestaan altijd uit een stempelset met daarbij een gereedschap. Dit gereedschap is een pons of stansen die bij de stempelset passen en horen. Bij het aanschaffen van een bundel krijg je 10% korting op de bundel. Wat ook super is aan deze catalogus, de pagina nummers staan bij de bundels waardoor je gemakkelijk naar de pagina kan gaan waar ook de foto’s met de projecten staan die je als inspiratie kunt gebruiken.

Grotere afbeeldingen

Als laatst wil ik nog benoemen dat de afbeeldingen allemaal wat groter zijn dan vorige catalogussen en producten daardoor beter zichtbaar zijn. Hierdoor krijg je gelijk een correct beeld van wat je aanschaft.

Ben je net zo verliefd op de catalogus als ik ben? En ben je al bezig met een verlanglijst maken? Ik hoor het graag, ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn.

Bestellen kan uiteraard ook bij mij.
Dit kan door mij een mailtje te sturen of een berichtje op Facebook.

Meer over bestellen lees je hier: Bestellen

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube