Lief dagboek, haha grapje. Vorige week was ik bij het evenement OnStage, die wordt georganiseerd door Stampin’ Up! voor demonstratrices. In dit blogbericht ga ik vertellen hoe dit avontuur voor mij was.

Het begon vrijdag 12 april in Eibergen bij mijn moeder thuis. Dit was ons verzamelpunt. Vanaf daar ging ik samen met mijn moeder, Natalie en Elfriede naar Düsseldorf waar het hotel was. Eenmaal bij het hotel was er een parkeergarage onder het hotel. Er was een enorme afdaling met onderaan een hek. Het duurde even voor wij door hadden hoe het hek open moest. Was ik even blij dat ik niet reed, ik zag al helemaal voor mij hoe wij in de achteruit die afdaling weer op moesten. Maar gelukkig hoefden we Natalie’s rij skills niet te testen en ging het hek open.

Het hotel was een gewoon prima hotel. Mijn moeder en Elfriede deelden een kamer en Natalie en ik. Toen wij waren gesetteld gingen mijn moeder, Elfriede en ik beneden in de lounge/restaurant een super leuk spelletje doen die Elfriede had meegenomen (ligretto). Natalie ging zich klaarmaken voor CenterStage. Een evenement die altijd de avond voor OnStage is. Stampin’ Up! geeft titels aan demo’s, heb je een bepaalde omzet dan promoveer je naar een titel hoger en zo verder. Dit begint bij brons dan heb je brons elite, silver, silver elite, goud, goud elite, platinum en platinum Elite. CenterStage is voor de demonstratrices met de titel Zilver Elite of hoger.

Natalie ging naar CenterStage en rond 18.00 gingen we met zijn drieën eten in het restaurant. Een heerlijke mixed grill. Daarna hebben we gewacht op Natalie. Zij kwam terug met een Stampin’ Up! tas vol met allerlei leuke spulletjes. Wij gingen kort daarna slapen zodat we de volgende dag vroeg konden ontbijten.

Na een beetje onrustig te hebben geslapen zaten we half 7 al aan het ontbijt. Daarna pakten we onze spullen in en gingen we naar het evenement OnStage. Die duitsers zijn echt Crazy, ze stonden allemaal al te juichen voor de deuren. Super gezellig. Toen we naar binnen mochten zochten we een tafel en gingen we inchecken. De tas die Natalie tijdens CenterStage had gekregen, kregen wij nu. Met een geweldige Nederlandse stempelset erin. Ook zaten er schriften, mappen, pennen en nog een paar dingen die we nodig hadden die dag.

De dag volgde met video’s, presentaties en we kregen de nieuwe catalogus vol met geweldige nieuwe producten die in juni verkrijgbaar zijn. Ook mochten we al met een paar producten spelen, wat super leuk is. Ook krijgt iedereen altijd een stempelset kado, welke dat is ligt aan het cijfer op de button die je hebt gekregen in de tas. Ik had het nummer 3 en kreeg de stempelset Birch net als mijn moeder. Een gave nieuwe achtergrond stempelset waar ik heel blij mee ben.

Het was een erg leuke maar vermoeiende dag. Ik heb super veel inspiratie opgedaan en gehoord dat er veel leuke dingen aankomen die Stampin’ Up! voor ons heeft bedacht. Hou hiervoor mijn blog en facebook in de gaten.

Zoals ik in mijn vorige blogbericht vertelde, heb ik geswapt. Dat betekent projecten uitwisselen met elkaar. Ik had 20 doosjes en 40 soort van boekenleggers. Lees er hier meer over: Voorbereiding OnStage april 2019

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube