Wat is OnStage?

OnStage is een super gaaf evenement georganiseerd door Stampin’ Up! voor alle Stampin’ Up! demonstrators. Het evenement vindt elk jaar plaats in april en november in Noord-Amerika(5), Canada(2), Duitsland(2), Frankrijk(1), Engeland(1) en Japan(1). Sinds 2019 gaan de Nederlandse demonstrators naar één van de evenementen in Duitsland. Deze vallen samen met de lancering van de jaarlijkse en seizoensgebonden catalogussen.

Bij onstage zul je:

• Andere demonstrators ontmoeten
• Een tas krijgen met geweldige goodies
• Live freubel en zakelijke presentaties bekijken
• Berichten ontvangen van het hoofdkantoor
• Met de gloednieuwe producten freubelen
• Worden erkend voor de prestaties die je hebt bereikt
• Kans maken op geweldige prijzen
• Geselecteerde producten vroegtijdig uit de nieuwe catalogus mogen bestellen

Let op! OnStage kun je alleen bezoeken wanneer je demonstrator bent en een ticket hebt. Meer over demonstrator worden lees je hier: Demonstrator worden.

Kies je ervaring

Elke april en november is er één OnStage Live evenement en/of meerdere OnStage Local evenementen op verschillende locaties. Ook is het evenement thuis te bekijken op video’s. Dit zijn de drie manieren hoe je het kan ervaren:

OnStage Live

OnStage Live is een evenement van twee en een halve dag, zodat je meer tijd hebt om te genieten van alles wat het te bieden heeft, inclusief presentaties van de geweldige mensen van het hoofdkantoor.

OnStage Local

OnStage Local evenementen zijn één dag en worden op verschillende locaties gehouden, waardoor er altijd wel één in de “buurt” is.

OnStage Online

Met OnStage Online kun je genieten van presentaties die zijn opgenomen tijdens OnStage Live. Ook als je naar het Live of Local evenement bent geweest kun je deze bekijken om het enthousiasme nog een te herbeleven. OnStage Online is de week na de andere twee evenementen beschikbaar op de demonstrator website.

Hieronder een video met hoogtepunten van de OnStage Live van april in Auckland, New Zealand.

Wil je meer weten over het evenement OnStage? dan kun je je vragen mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube