Hi,

Leuk dat je op mijn blog aan het rondkijken bent. Ik ben Karlijn Roerdink. Geboren op 05-05-1993 in Eibergen. Ik heb daar 25 jaar met veel plezier en liefde bij mijn ouders gewoond. Sinds augustus 2018 woon ik samen met mijn vriend Gerben in Hengelo (ov). Ik werk als Grafisch Vormgever in Eibergen bij InStijl Media, een reclamebureau gespecialiseerd in webshops. Ik heb twee hele leuke konijnen. (Harige) Harry & Belle (Het Beest).

Hoe ben ik demonstrator geworden

Mijn Stampin’ Up! avontuur is begonnen bij mijn moeder, zoals elk avontuur eigenlijk wel begint. Zij zag jaren geleden op YouTube filmpjes met producten van Stampin’ Up! Deze producten waren toen in Nederland nog niet te krijgen. Een hele tijd daarna zag ze ineens dat het zelfs ook al een paar jaar in Nederland te verkrijgen is. Mijn moeder stapte in bij de eerste demonstratrice die ze via google vond. Ze had een geweldig starterspakket uitgezocht en dat wilde ik natuurlijk ook wel. Dus ook ik werd demonstratrice en koos een te gek starterspakket.

Al snel werd ik uitgeschreven omdat ik niks bestelde, ik wilde alleen het starterspakket. Mijn moeder ontmoette super leuke mensen en stapte over van team. Tegen die tijd was er weer een te gek starterspakket te krijgen. Ik dacht: ik schrijf mij nog een keer in, maar dan bij Natalie Vijlbrief, één van de nieuwe vriendinnen van mijn moeder. Ik ging mijn moeder achterna en zo kwamen wij in het super gezellige maar luidruchtige team de Knutsel Kwebbels. Sindsdien ben ik niet meer weg te krijgen bij Stampin’ Up!

De evenementen, de teams en vooral de nieuwe vriendinnen die ik heb gemaakt zijn super. Wil jij dit ook? Lees alles over een demonstratrice worden hier: demonstratrice worden.

Ben je al demonstratrice en wil je iets samen ondernemen?
Dan kun je mij mailen of een bericht sturen op Facebook.

 

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube