He hallo,

Welkom bij mijn blogbericht, de laatste tijd heb ik veel minder blogberichten geschreven dit omdat ik aan het afstuderen ben en dit gecombineerd met werken. Tjah lastig. Maar het einde van de studie is inzicht en heb erg veel (nieuwe) ideetjes voor mijn blog/Stampin’ Up!

Dit blogbericht is onderdeel van een bloghop. Een bloghop is blog’s die aan elkaar gelinkt zijn waardoor je kan rond “hoppen”. Als je dit doet vind je niet alleen erg veel leuke inspirerende projecten maar kun je ook een prijs winnen. Hier kun je meer over vinden op de blog van Tryntsje: blog tryntsje.

De opdracht als je aan een bloghop meedoet is projecten laten zien. Ik ga drie kaarten laten zien die ik heb gemaakt met een nieuwe set, de Pick a Pattern set. Dit was de eerste set (stempelset, papier, etc.) waar ik helemaal enthousiast over was. Deze heb ik ook gelijk aangeschaft wanneer ik dat kon. Goed nieuws! jij kan deze vanaf vandaag ook op je wenslijstje zetten, want…. de nieuwe catalogus is er. Ik ga hier nog een uitgebreid blogbericht voor maken maar hier alvast een voorproefje.

Als je nieuw bent op mijn blog, welkom en sorry voor de spelfouten.

Hieronder de drie kaarten die ik heb gemaakt. Ik kwam erachter dat de kaarten die ik eerder maakte best wel ingewikkeld waren. Ik heb lang zitten denken hoe ik kaarten maak die erg eenvoudig zijn en ik weet niet waarom maar dat lukte helemaal niet. Toen ik begon met kaarten maken voor deze Blog Hop was ik bezig en dacht ik ineens wauw dit zijn ideale eenvoudige kaartjes.

Filmpjes maken gaat steeds beter, toch zijn er nog wel dingen die beter kunnen. Heb je tips ik hoor het graag.

Vergeet niet het duimpje omhoog als je de video leuk vind en te abonneren als je wil.

Een bloghop is niet compleet als je niet gaat hoppen. Je kunt op de knop vorige en volgende klikken om naar blogs te gaan van andere Stampin’ Up! demonstratrices. Deze hebben leuke projecten gemaakt zodat je voldoende inspiratie op kan doen met de nieuw producten. Een goede voorbereiding voor mijn blogbericht over de nieuwe catalogus die ik volgende week online wil gaan zetten:P

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl

Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.