Oké dit blogbericht had ik al maanden geleden willen schrijven en plaatsen maar soms (iets te vaak) heb ik zin om helemaal niks te doen. Dan heb ik zoveel aan mijn hoofd. Maar beter laat dan nooit dus hieronder mijn blogbericht over de stempelset pluk de dag.

Stampin’ Up! komt de laatste jaren met steeds meer Nederlandse stempelsets wat super gaaf is. Ik vind zelf persoonlijk engelse teksten ook helemaal prima. Maar soms is nederlands net wat handiger voor degene aan wie je de kaart of ander project geeft.

Pluk de dag is dus een Nederlandse stempelset. De engelse variant heet Daisy lane. De ste bestaat uit 9 stempels en coordineerd met twee ponsen namelijk de Medium Daisy Pons en de Daisy punch. De stempelset is ook nog in het frans en duits verkrijgbaar.

Hieronder laat ik de projecten zien die ik met deze stempelset heb gemaakt. Bij twee projecten heb ik teksten van een andere nederlandse stempelset gebruikt: Recht uit het hart. Dit zijn de teksten ‘een bloemetje voor jou’ en de super mooie tekst die ook in de titel staat van dit blogbericht ‘soms is er zo veel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen’

Wil je graag een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. 
Meer over bestellen vind je hier: Bestellen.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube