Vandaag heb ik voor jullie een blogbericht waarin ik vertel over simpel stempelen. Je hoeft niet veel spullen te hebben om leuke zelfgemaakte kaarten te creëren. Met één stempelset kom je al een heel eind.

De stempelset die ik heb gebruikt hiervoor is de stempelset Hello cupcake. Deze set is ideaal voor simpel stempelen omdat er teksten bij zitten, een leuk object (de cupcake) en versieringen. Dus zoals ik zei heb je niet veel nodig. Voor de drie kaarten hieronder heb ik alleen de stempelset, inkt en wat papier gebruikt.

Wil je de kaarten toch iets spannender maken?

voeg dan meer dimensie toe. Hieronder zie je links een kaart die heel eenvoudig is gemaakt zoals die hierboven. Rechts daarnaast een kaart die iets meer tijd kost maar nog steeds erg eenvoudig. Helemaal rechts een kaart met meer materiaal en meer dimensie/lagen. Door meer lagen toe te voegen vind ik het persoonlijker altijd wat mooier.

Wil je deze stempelset ook hebben?

Deze exclusieve stempelset is alleen nog deze maand en in maart te krijgen bij een bestelling van minimaal €60,00 en is niet los te bestellen. Dus heb jij een wenslijst ter waarde van €60,00? Wacht dan niet te lang want nu kun je nog een gratis product erbij uitzoeken. De producten waar je uit mag kiezen kun je vinden in de Sale-A-Bration folder waar ik hier een linkje voor heb: Sale-A-Bration folder 1Sale-A-Bration folder 2 Meer over Sale-A-Bration lees je hier: Sale-A-Bration

 

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube