Stampin’ Up! producten bestellen

De producten die je kan bestellen vind je in de catalogussen en op de website van Stampin’ Up! Er is altijd één grote jaar catalogus waaruit je een jaar lang kan bestellen, na dit jaar komt er  weer een nieuwe catalogus. Daarnaast komen elk jaar twee dunnere catalogussen, één in het najaar en één begin het jaar. Hieruit kun je vaak drie/vier maanden uit bestellen. De catalogussen kun je hier online vinden: catalogussen.

Wil je de gedrukte catalogus? Stuur dan een mailtje naar info@karlijnsblog.nl. Ik moet hier helaas een bijdrage voor vragen van € 5,00 per catalogus. Hierbij ontvang je een tegoedbon van € 5,00 die je kunt gebruiken bij een bestelling van € 30,00 per tegoed bon.

Heb je leuke producten gezien die je graag wilt bestellen? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@karlijnsblog.nl Vermeld hierin je naam, adres, het artikelnummer en naam van het artikel zoals in de catalogus staat. Het artikel nummer is hier te vinden:

Bestellen kan ook op de website van Stampin’ Up! Ga hiervoor naar de website en daarna naar store. Je kunt ook mijn Stampin’ Up! Webshop gebruiken, ga dan naar find a demonstrator -> Demonstrator Directory-Netherlands. Dan naar Nederlands, daar kun je zoeken op Karlijn Roerdink. Als je het via de store doet moet je bij het uitchecken een code van een demonstratrice invullen. Mijn code is 502331. Daarna kun je betalen maar helaas alleen met creditcard, wat erg jammer is.

Ik raad aan om je bestelling gewoon bij mij te doen via mail. Je krijgt dan advies als je wil en krijg je misschien een extraatje als ik in een gulle bui ben.

Voor bestellingen heb ik vaste momenten. Dit om het overzichtelijk te houden voor mezelf. En kan ik minder verzendkosten vragen.

Betaling moet vooraf gebeuren, uiterlijk de dag voor het bestel moment is dat niet het geval schuift je bestelling naar het volgende bestelmoment. Als je bestelling er is kun je het ophalen bij mij thuis of stuur ik het op. De verzendkosten hangt af van de grote van de bestelling.

  • Brievenbus post naar gewicht + eigen rekening
  • Brievenbuspakket post NL € 3,95
  • Post NL pakket € 6,95

Is de bestelling € 100,00 of meer zijn de verzendkosten gratis.

Bij een bestelling van € 200,00 euro mag je voor € 20,00 (10%) aan producten uitzoeken uit de lopende catalogussen. Dit kan nog meer oplopen zoals op de afbeelding hieronder te zien is. Dit is veel geld en zou je met vriendinnen/vrienden samen kunnen doen en de rewards delen. Zoals je ziet mag je bij € 550,00 één product uitkiezen voor de helft van het geld. Veel mensen kiezen dan de Big Shot die je dan hebt voor € 60,00. (Voordelen van een Big Shot)

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube.