Catalogussen

 

Voor elk wat wils

De jaarlijkse en seizoensgebonden catalogussen van Stampin ‘Up beloven producten die perfect zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. De catalogussen staan niet alleen vol met geweldige producten maar ook met prachtige voorbeelden van projecten die je met die geweldige producten kan maken. Ik haal hier bijna al mijn inspiratie uit voor mijn handgemaakte kaarten.

Elk jaar heb je één grote catalogus vol met projecten voor elk seizoen en elke gelegenheid. Deze wordt elk jaar vernieuwd. Tot nu was dit elk jaar in Juni. Daarnaast heeft Stampin’ Up! elk jaar twee kleinere catalogussen. Eén voor het voorjaar en de andere voor het najaar. Deze twee zijn een goede aanvulling op de grote catalogus. De grote catalogus noemen ze de annual catalog en de twee kleinere zijn occasions catalogs.

Nederlandse stempelsets

Stampin’ Up! heeft een aantal stempels in het Nederlands. In de catalogus zie je dan in het klein tekst erbij staan in welke talen ze nog meer beschikbaar zijn. Helaas zie je dan niet precies de teksten in de catalogus want ze laten alleen de Engelse versie zien. Onderaan deze pagina heb ik de Nederlandse stempelsets geplaatst zodat je ze gemakkelijk kan bekijken. Klik op de afbeelding om in te zoomen.

Gedrukte Catalogussen.

Hieronder kun je de catalogussen online bekijken. Toch is de gedrukte versie natuurlijk veel leuker en makkelijker. Je kan dan gemakkelijk je favorieten aankruisen net als de producten die je al hebt. Heb je nog geen drukte versie van de hieronder genoemde catalogussen? Mail dan naar info@karlijnsblog.nl. Dan zorg ik dat ik er één voor je klaar leg die je bij mij kan ophalen of ik kan het naar de versturen via de post. Ik heb er genoeg, dus #durf te vragen.

2019 Occasions catalogus
3 januari – 3 juni 2019

Ontdek nieuwe producten, waaronder de gloednieuwe cling stempels, en sluit je aan bij het vieren van 30 jaar Stampin’ Up! met deze geweldige nieuwe producten.

Bekijk de Occasions catalogus

2018-2019 Annual catalogus
1 juni 2018 – 3 juni 2019

De jaarlijkse grote catalogus bevat Stampin’ Up!’s kern selectie van producten, waaronder stempelsets, kit, accessoires, papier, inkt, markers, gereedschappen etc. Voor elk seizoen zit er wat in. Deze gids/catalogus loopt elk jaar van juni tot eind mei.

Bekijk de Annual catalogus

NL stempelsets uit de occasions catalogus

NL stempelsets uit de annual catalogus

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial