He hallo,

Ik wou even vertellen hoe leuk Stampin’ Up! is. Niet alleen de producten zijn leuk maar ook de mensen die je ontmoet. Als demonstratrice van Stampin’ Up! mag je naar het evenement OnStage. OnStage is een evenement dat 2 keer per jaar gehouden wordt, hier komen veel demonstratrices van Stampin’ Up! bij elkaar. Er zijn twee verschillende soorten OnStage, OnStage Local en OnStage Live. OnStage Live is één keer in de drie keer en is voor een heel continent. Als hetgeen OnStage Live is, is het een OnStage Local waar de Nederlandse Demonstratrices naar toe kunnen. Afgelopen April was de OnStage Live in Nederland, Amsterdam. Er waren dames uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland. Ook waren er een paar uit Amerika, Canada en Australië.

Dit evenement is niet zoals de OnStage Local 1 dag, maar drie dagen. Drie hele leuke dagen. Donderdag vertrok ik met mijn moeder en Natalie naar Hengelo om op de trein te stappen naar… geen flauw idee. Ik heb geen flauw idee waar ik allemaal doorheen ben gereisd, ik weet alleen dat ons groepje steeds groter werd. Uiteindelijk kwamen we met Petra, Mariska, Gerreke, Janneke, Gerria aan in Amsterdam. Daar verloren wij ook weer een paar mensen en uiteindelijk na dat we waren ingecheckt in het Hotel vertrokken wij naar de Rai in Amsterdam waar het evenement plaats vond. Dit met het leuke clubje Petra, Natalie, Mariska, Gerreke, mijn moeder en ik. Wij kregen een leuke tas vol goodies, waaronder een Nederlandse stempelset. Die dag kregen wij net als de andere twee dagen trainingen, advies en het aller aller aller leukste de nieuwe catalogus.

Ook vond ik het superleuk om de CEO van Stampin’ Up! Sara Douglass te ontmoeten, net als andere leuke mensen zoals de man van Sara, Sean Douglas, Brandi Barnard en Donna Griffith. Ik weet niet wat ik had verwacht maar ze verrasten mij enorm, ze namen de tijd om met ons te praten en om op de foto te gaan. Ik ben helemaal niet zo’n persoon die met “bekende” mensen op de foto gaat, maar ik dacht deze dagen, ik moet het toch even proberen. En ze waren zo aardig.

We sloten de dagen of met hapjes en drankjes (cocktails). Het was zo leuk maar ook zo vermoeiend dat ik aan het eind van de dag blij was om in mijn bed in de hotelkamer neer te ploffen, met natuurlijk de nieuwe catalogus, want er moest een verlanglijstje gemaakt worden.

Wil jij ook bij deze Stampin’ Up! familie en demonstratrice worden zie mijn pagina Demonstratrice worden. Zie binnenkort Stampin’ Up! familie deel 2. Hieronder nog een youtube filmpje gemaakt door Stampin’ Up!

 

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial