He hallo,

Als demonstratrice van Stampin’ Up! zoals ik krijg je de kans om veel collega demonstratrices te ontmoeten. Dit komt omdat je je inschrijft bij één van die demonstratrices en zij is weer ergens ingeschreven en die is ook weer bij iemand ingeschreven en zo gaat dat door. Ik ben ingeschreven bij Natalie Vijlbrief  uit Neede, dit betekent ook dat ik bij haar team hoor. Natalie is ingeschreven bij Petra Timmer uit Olst waardoor Natalie en ik ook in haar team zitten. Petra is ingeschreven bij Miranda Mols dus zit ik in totaal in drie teams, de Knutsel Kwebbels (Natalie), het Freubelteam (Petra) en Utopia (Miranda). Miranda is ook bij iemand ingeschreven en die is ook weer bij iemand ingeschreven maar de lijn gaat tot drie anders kan het oneindig doorgaan.

Zaterdag 6 mei, alweer een tijdje terug had ik een teamdag van Petra met het Freubelteam. Een paar weken daarvoor kreeg ik een berichtje of ik voor de middag een workshop wilde gaan geven. Ik voelde mij erg vereert dat zij dacht dat ik zoiets kon. Ik dacht zelf eerst ‘nee dat kan ik helemaal niet’, maar ik heb toch ja gezegd omdat ik het zag als een uitdaging. Met veel zenuwen in de auto op naar Olst.

’s Ochtends begonnen we met een drankje en gebak. Dit gebak had ik meegenomen omdat ik de dag ervoor (5 mei) jarig was. Het gebak had ik laten maken bij de Hema met een eigen opdruk erop van mijn favoriete nieuwe stempelset. ’s Ochtends hadden we een workshop kaarsen stempelen, gegeven door Miranda Mols. Miranda is helemaal uit Geleen gekomen samen met haar dochter. Ook liet ze nog een paar leuke technieken zien. Deze technieken en de kaarsen bestempelen ga ik zeker nog een blogbericht over schrijven.

Voor de lunch moest iedereen iets meenemen behalve ik omdat ik het gebak al had. Iedereen had echt iets lekkers gemaakt. Na de lunch kwamen de zenuwen.

Het was tijd om mijn workshop te gaan geven. Ik heb in het begin met zenuwen uitgelegd wat de bedoeling was. Wij gingen drie kaartjes maken met de nieuwe stempelset Bike Ride. Deze stempelset heeft geen tekst en toen dacht ik omdat Handlettering zo’n trend is tegenwoordig kunnen we dat erbij doen. Ik ben daar zelf niet ervaren in maar ik had een boek gelezen (handlettering doe je zo-Karin Luttenberg) dus ik deed net alsof. Ik was nerveus dat ze de voorbeelden niet mooi gingen vinden maar gelukkig vonden ze het leuk en vonden ze het handlettering volgens mij ook leuk. Hieronder de drie kaartjes die we gemaakt hebben. Bij de derde mis je misschien de handlettering maar die zit binnenin, en omdat ik slim (u hum) heb ik daar geen foto van… oeps.

Ik vond het een super gezellige dag, boven verwachting. Het gezellig samen zijn, verhalen en ervaringen delen waren superleuk.

Wil jij ook bij deze Stampin’ Up! familie en demonstratrice worden zie mijn pagina Demonstratrice worden. En zie ook Stampin’ Up! familie deel 1

Voor vragen mail naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op InstagramFacebook en youtube

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial