Stampin’ Up!

Ik ben Karlijn en demonstratice van Stampin’ Up! (lees hier wat Stampin’ Up! is). Dit Stampin’ Up! avontuur is begonnen door mijn moeder. Zij zag jaren geleden op YouTube producten van Stampin’ Up! deze waren toen nog niet in Nederland te krijgen. Een tijd geleden kwam ze het weer tegen en bleek het op dat moment al drie jaar in Nederland te zijn. Mijn moeder werd gelijk demonstratrice en had een mooi starterspakket uitgezocht. Dat starterspakket leek mij ook wel wat en zo ben ik demonstratice geworden.

Dat ik demonstratrice ben van Stampin’ Up! betekend dat je bij mij alles van Stampin’ Up! kan bestellen. Lees hier meer over bestellen.

Ik vind het erg leuk om demonstratrice te zijn, maar nog leuker vind ik de producten en wat je er mee kan maken. Door de weeks ben ik overdag en sommige avonden druk met stage/werk/school en vrijwilligers werk. Dan vind ik het fijn om in mijn vrije tijd het werk en verplichtingen op zij te schuiven en te knutselfrutselen. Even een leuk kaartje maken. Het liefst zo simpel en snel mogelijk met snel resultaat. Maar soms ook heel rustig prutsen aan één project waar ik dan twee avonden over doe. Het is maar net waar ik zin in heb, en daarom is dit zo’n leuke hobby, je kan het zo simpel en bont maken als je wil.

je kan het zo simpel en bont maken als jezelf wilt.

Ben jij nou ook op zoek naar een leuke (nieuwe) hobby en meer ontspanning, dan is Stampin’ Up! misschien wel wat je zoekt. Wil je een keer samen hobbyen en de producten die ik zo geweldig vind uitproberen? stuur dan een mailtje naar info@karlijnsblog.nl. Wil je dit samen met vriendinnen/vrienden doen kunnen we er een workshop van maken. Lees hier meer over workshops

Ken jij de producten van Stampin’ Up! al en ben je net zo enthousiast als ik ben. En lijkt het je wel wat om demonstratrice worden met het bijbehorende starterspakket. Lees hier meer over demonstratrice worden.

Ben je al demonstratrice en wil je iets samen ondernemen, kun je mij ook mailen. Ik sta open voor goede ideeën.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube.