Zoals ik in eerder geschreven blogberichten vertelde zou ik de swaps nog laten zien die ik tijdens het evenement OnStage heb geruild. De swaps die ik heb gemaakt zie je hier: Voorbereiding OnStage april 2019

Hieronder zie je foto’s met de swaps die zijn gemaakt door geweldige dames. Het zijn super verschillende projectjes. Allemaal doosjes in verschillende formaten, of mooie inspirerende kaarten. Ook is het een soort ongeschreven regel dat je er een kadootje bij doet. Meestal is dat iets van snoep of een chocolaatje. Maar dit keer had ik ook hele andere dingen. In een verpakking zat een houten potlood. Iemand had ook een zaadbom, die je kan planten en waar dan een plant uitgroeit. Ook had ik meerdere swapjes waar iets voor in bad in zat. Super leuk allemaal, nu nog een bad 🙂 Ik ga zeker nog een keer swappen, het was erg leuk om te doen.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube