Het is weer zover, ik ga naar OnStage. Een evenement georganiseerd door Stampin’ Up! voor demonstrators. Meer hierover vind je hier: Wat is het evenement OnStage.

Tijdens OnStage of eigenlijk vlak voor dat het begint krijgen demonstrators de kans om met elkaar projectjes uit te wisselen. Deze projectjes noemen ze swaps.

Bij mijn allereerste OnStage vond ik dit zo spannend. Ik had 60 simpele doosjes gemaakt en dacht hoe ga ik die ooit ruilen met projectjes van anderen. Maar het ging echt super makkelijk. Ik liep gewoon rond en vroeg een paar keer aan demo’s of ze swaps hadden en uiteindelijk stonden er zo veel mensen om mij heen dat het allemaal vanzelf ging. De jaren daarna maakte ik alleen voor de teams waar ik in zat vanwege tijdgebrek.

Dit jaar heb ik wel weer mijn best gedaan. Ik heb 20 doosjes en 40 soort van boekenleggers. Er zijn dames die maken over de 100 swaps maar daar begin ik niet aan. Veel te veel werk. Volgende week hoop ik een uitgebreide beschrijving te plaatsen op mijn blog over hoe ik het doosje heb gemaakt. Ook ga ik jullie laten zien wat voor swapjes ik heb gekregen. Dus blijf mij in de gaten houden. Hieronder de foto’s van het eindresultaat.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube