Ik zeg Olifanten, dit keer. Weet je nog die juli uitdaging die ik eigenlijk niet in juli deed maar in augustus? Zo niet dan kun je die hier nog lezen: Whoeps te laat voor een juli uitdaging. Ik schreef dus dat ik elke maand word uitgedaagd. Hierbij de uitdaging die ik kreeg voor de maand augustus. Deze was best orgineel en leuk bedacht. 

In de catalogus van Stampin’ Up! staan natuurlijk super veel leuke voorbeelden. Voor deze uitdaging ging het over de kaart die je hieronder ziet. Deze is te vinden op blz. 8 van de annual catalogus. Wij kregen in de envelop de gebruikte gestanste vorm met de opdracht om deze kaart na te maken zonder de ballonnen stempels of pons te gebruiken.

Best wel een uitdaging, maar ik vind dat het mij wel gelukt is. Van plaats ballonnen heb ik de olifanten van de stempelset ‘wildly happy’ gebruikt. Hij wijkt hierdoor best af maar er zijn zeker wel overeenkomsten. De gestanste vorm, de verticale balken en het strikje. Klik op de afbeelding om erachter te komen welke materialen ik heb gebruikt. 

Wil je graag een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. 
Meer over bestellen vind je hier: Bestellen.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube