Wat is Stampin’ Up!?

Stampin’ Up! is een merk. Dit merk is in 1988 begonnen bij Shelli Gardner en haar zussen. De jonge moeders uit Kanab (Utah) hadden het idee om in een ontspannen sfeer samen te werken omgevormd tot een bedrijfsmodel: stempels en al het andere dat nodig is voor het freubelen moeten niet in winkels worden verkocht, maar bij evenementen die plaatsvinden bij mensen thuis.

Deze evenementen worden georganiseerd door onafhankelijke Stampin’ Up! Demo’s (demonstratrices). Hier ben ik er één van. Alle demonstratrices doen het op hun eigen manier. De één doet het als bijbaan naast hun “normale” baan, de andere doet het als full-time baan. De één geeft elke week workshops de andere helemaal geen workshops. Eén ding is wel bij iedereen gelijk. Dat is dat je de producten van Stampin’ Up! uit de huidige catalogussen kan bestellen bij ons.

 

Producten

De producten die je kan bestellen zijn echt te gek! ik ben er helemaal verliefd op. En dan vooral de stempels, ze hebben heel veel gave stempel sets. Stempel sets met bloemen, teksten, dieren, voertuigen, huizen en nog veel meer. Voor iedereen is er wel een stempelset die bij hem/haar past en voor allerlei soorten projecten.

Bij stempels heb je natuurlijk inkt nodig. Ink Pads! Ik heb al heel wat verschillende ink pads gehad, vervloekt en weggegooid. Sinds ik de ink pads van Stampin’ Up! gebruikt hoor je mij niet meer klagen. Ze doen wat je van een ink pad kan verwachten en de kleuren zijn erg mooi. Stampin’ Up! heeft 4 collecties met kleuren. Brights, Subtles, Regals en Neutrals. Daarbij komen er elk jaar 5 nieuwe trendkleuren die elkaar om de twee jaar afwisselen. Het allermooiste van al deze kleuren is dat Stampin’ Up! in die kleuren ook papier, lint en andere accessoires heeft. Zo wordt je project gegarandeerd een succes. Het past altijd super goed bij elkaar. Geen gedoe meer met kleuren die net niet matchen. In de afbeeldingen hieronder voorbeelden. 

Ik kan nog heel lang door vertellen over de producten maar je moet het eigenlijk gewoon zien. Hieronder vind je de lopende catalogussen. Hieruit kun je dus kiezen. Daarnaast staat de catalogus vol met hele leuke voorbeelden. Hier kun je dus heel veel inspiratie uithalen. Wil je de gedrukte versie van de catalogus? mail dan naar info@karlijnsblog.nl. Dan stuur ik het naar je toe.

   

Wil je ook demonstratrice worden? Lees dan mijn bericht hierover: Demonstratrice worden

 

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube