Whoeps te laat voor een juli uitdaging. 

Elke maand word ik en een paar andere demonstratrices van Stampin’ Up! uitgedaagd om een project te maken aan de hand van een paar regels. Dit vind ik altijd super uitdagend en leuk om te doen. Voor deze uitdaging kregen we een stuk designpapier en de opdracht was maak een mannenkaart ermee. 

Nu hoor ik je bijna denken. Het is geen juli meer. Klopt natuurlijk helemaal. Maar omdat de meesten vakantie aan het vieren zijn/waren mag deze uitdaging t/m 15 augustus. Dus niks aan de hand, ik ben zelfs nog optijd. Naja … voor mijn doen dan. 

Hieronder dus mijn resultaat van de uitdaging. Het kleine vierkantje van designpapier is dus het designpapier wat ik kreeg. Er stond niet bij hoeveel dus ja dan ga ik natuurlijk niet zoals iedereen verwacht het hele stuk gebruiken. Oh en het moest dus een mannenkaart zijn. Elke man vind zo’n varkentje toch wel schattig? Het is een lekker clean kaartje geworden, daar hou ik tegenwoordig wel van. Ik ben tevreden. Klik op de bolletjes om de zien welke producten zijn gebruikt. 

Wil je graag een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je.
Meer over bestellen vind je hier: Bestellen.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube