Workshops

Bij het woord workshops moet ik altijd denken aan een workshop waar mijn moeder en ik aan deelnamen. We gingen op een canvas doek met klei, kralen, veren, verf etc. een schilderij maken. De vrouw die de workshop gaf stond bijna de hele tijd achter mij te vertellen dat het anders moest. Er moesten meer kralen op, meer klei, de kleur verf vond ze niet mooi, ik moest roze vond zij. Ik was rond de 11/12 jaar denk ik, de rest van de deelnemers 40+. Dat betekend niet dat iemand mij hoeft te vertellen welke kleuren ik moet doen en hoe mijn schilderijtje word. Ik ging naar huis met een enorm lelijk ding. Hierdoor ben ik daarna nooit meer naar een workshop geweest tot ik Stampin’ Up! ontdekte. Mijn mening is dat het leuk is als je wat leert, maar je moet ook je eigen vrijheid hebben en het moet vooral gezellig zijn.

Vanaf 2019 ben ik begonnen met het geven van workshops. Deze workshops zijn op dinsdag van 19.30 uur tot ongeveer 21:00 uur bij mij thuis. Wij beginnen de workshop om 19:30 uur met wat drinken en wat lekkers. Daarna/tijdens ga ik drie voorbeelden van projecten laten zien en uitleggen hoe ik die gemaakt heb. Na mijn uitleg gaan we samen gezellig aan de slag. Je krijgt per project een pakketje met het nodige materiaal en je mag gebruik maken van mijn hobby spullen van het merk Stampin’ Up! De kosten voor een workshop zijn €10,00. Hieronder een lijstje met van de tot nu toe geplande workshops.

Geplande workshops:


29 Januari Valentijnskaart & Verjaardagskaarten
26 Februari Verjaardagskaarten
26 Maart Kado verpakkingen
30 april Moederdagkaart & Bedankkaarten
28 mei Vaderdagkaart & Mannen verjaardagskaarten

Daarnaast staan ook workshop op de planning die ik samen met mijn moeder ga geven, zij is ook demonstratrice zie website hier: Een Kaartje Erbij. Meer informatie over deze workshops volgt nog.

Ik hoop dat jullie mijn blog in de gaten gaan houden voor meer workshops en natuurlijk zijn jullie van harte welkom.

Vragen kun je mailen naar info@karlijnsblog.nl
Ik ben ook te vinden op: FacebookInstagramPinterest en Youtube.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial